Over ons

Maak kennis met degene achter ons interieur- en woonblog!

Alan nha

Hallo! Welkom op Knus Voor Je Huis en leuk dat je komt kijken voor inspiratie. Laat me mezelf even voorstellen: ik ben Alan Nha, 22 jaar uit Amsterdam. Mijn passie voor interieur begon toen ik jonger was en naar programma’s zoals ‘Extreme Makeover: Home Edition’ keek. Tegenwoordig is dat omgeschakeld naar programma’s als ‘Kopen Zonder Kijken’.

Zelf ben ik een grote fan van alles dat te maken heeft met wonen en interieur, omdat het je de mogelijkheid geeft om jezelf uit te drukken op een unieke manier. Hetzelfde geldt voor schrijven. Daarom raadt ik iedereen aan om hier gebruik van te maken en inspiratie te halen uit alle aspecten van het leven. Heel veel plezier met het lezen van onze blog en het inrichten van je huis!

Lees meer over degene achter Knus Voor Je Huis

Creatief. Ambitieus. Blogger.

"Je woning zou een verhaal moeten vertellen over wie je bent en een verzameling zijn van waar je van houdt "

Contact

Knus voor je huis logo favicon

Heb je vragen of wil je graag je ideeën en tips met ons delen om bij te dragen aan Knus Voor Je Huis? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We zullen zo snel mogelijk terugkomen op je bericht.

Black arrow right
Header voor de modern interieur pagina
Knus voor je huis blog post flowers

Contact

Wil je een blog artikel op Knus voor je huis laten plaatsen? Knus voor je huis is onderdeel van Seo², een platform voor SEO-linkbuilding met meer dan 25 websites. Meer weten over de mogelijkheden voor adverteren opKnus voor je huis? Bekijk de tarieven en voorwaarden op de Seo² website.